mij® Academy

Welkom bij de mij® Academy

De mij® Academy daagt young urban professionals op inspirerende wijze uit om in een nieuwe omgeving, in een andere rol dan ze gewend zijn, bij bestaande projecten nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

De MIJ Academy leidt op, schoolt bij en coacht op vaardigheden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de MIJ Academy als ze het rotsvaste geloof hebben dat persoonlijke groei mogelijk is door de grenzen van de eigen comfortzone op te zoeken.

Ook voor werkgevers die het belangrijk vinden dat hun medewerkers blijven groeien, is de MIJ Academy interessant. MIJ heeft de overtuiging dat het over de juiste tools beschikt om professionals pro-actiever, bekwamer en sterker te maken. De MIJ Academy gaat uit van de grondgedachte dat investeren in medewerkers loont.

Young professionals of werkgevers  die meer informatie willen ontvangen of zich willen aanmelden voor de MIJ Academy, kunnen contact opnemen met Stichting MIJ.

Binnen de MIJ Academy is alles gericht op persoonlijke groei.

Evenementen

MIJ organiseert evenementen en workshops.

OOK IN OKTOBER VOLOP INSPIRERENDE SPREKERS EN THEMA’S!

Ben je als professional, ondernemer of bestuurder betrokken bij maatschappelijke vraagstukken en wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in zorg en welzijn? Heb je zin om naast kennisdeling op informele wijze te netwerken met gelijkgestemden?

Kom elke 1e maandag van de maand naar mij° mondays. Dat zijn hippe sessies die bruisen van de energie! Diepgang wordt gecombineerd met ontspanning, art en gewoon even bijpraten. Tijdens elke sessie behandelen we in één uur een boek, een trend en of een case.

Eerstvolgende meet-up is op maandag 1 oktober 2018 a.s. op Schoonegge 60 in Rotterdam.


Programma

15:30-16:00 inloop

16:00-17:00, trend, case

17:00-18:00 borrelen


MELD JE AAN PER E-MAIL OF KLIK HIER OM AANMELDEN


mij° mondays is een initiatief van Stichting Mij, meer te lezen op:

www.mij.nl het gaat mij° om jou


Lees hier verslagen van de mij mondays:

.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen MIJ

Bent u een professional of werkgever en heeft u interesse in de MIJ Academy?

Vraag dan naar de voorwaarden en laat u informeren.

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle initiatieven en evenementen.

Bedankt voor je interesse!