Jij maakt het verschil voor MIJ.

Onze verschilmakers leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van eenzame ouderen.

Welke vrijwilliger wil jij worden?

Je vrijwillig inzetten om het leven van een kwetsbare oudere te verbeteren, dat is zo mooi. Door je in te zetten maak je echt het verschil in het leven van deze persoon. Daarom ben jij bij ons niet geen vrijwilliger maar een verschilmaker! Een verschilmaker krijgt een rijkprogramma aan trainingen, events en vele privileges. We laten hiermee zien dat jouw inzet enorm waardevol en zinvol is. Wil jij het verschil maken in de levens van eenzame ouderen, kwetsbare gezinnen of andere zorgbehoevenden? Sluit je dan snel aan bij MIJ.

 

Vrijwilliger dagbesteding

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk voor onze ouderen. Voor onze cultuursensitieve dagbesteding zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten.

Maatjes

Als maatje wordt je één op één gekoppeld aan een cliënt. We hebben drie soorten maatjes.

Meer informatie: download onze brochure

Vrijwilliger woonzorgcentra

Voor het huiskamerproject van het woonzorgcentrum hebben we vrijwilligers nodig. Vind je het leuk om samen met de bewoners koffie te drinken, een spelletje te doen, samen te gaan wandelen of een andere activiteit te ondernemen? Word dan vrijwilliger voor het woonzorgcentrum.

Wordt vandaag vrijwilliger

    Bekijk onze vacatures

    [jobs]

    MIJ is een community van maatschappelijk betrokken professionals die elkaar inspireren tot nieuwe inzichten en business modellen in de zorg en het sociale domein.